Szövegdoboz: Bemutatkozom
Szövegdoboz: E-mail: juditsarody@gmail.com
Mobil: 0670 397-4013
Ellipszis: 0
Szaturnusz helyzete a geocentrikus képbenSzövegdoboz: “Az anyagi- és lelki élet párhuzamosan is járható utak. Mindegyik életünk fontos részét képezi a mai világban. Egyik vagy másik nélkül nem teljesedhetsz ki, utad csonkára sikeredik. Én mindkettőt megpróbálom párhuzamosan járni.”                                                     Saródy Judit
Szövegdoboz: Saródy Judit védikus asztrológus, diplomás védikus (vaisnava) teológus és-asztroterapeuta (integrál tereapeuta) vagyok.
Hálával és köszönettel tartozom lelki tanítómnak, mesteremnek, Sri Lahiri Mahasayának. 
A mezopotámiai és védikus asztrológiai munkásságom gyökerei két irányból táplálkoznak. 
- A mezopotámiai asztrológia ágat képviselő dr. Saródy Ferenc (1910-1991.) volt első asztrológiai tanítóm, aki meg Baktay Ervin (1890-1963.) indológus és asztrológus tanítványa volt. Érdekesség, hogy édesapám tanítványa volt többek között Szepes Mária írónő is. Érdeklődésemre 13 éves koromban már elkezdte magyarázni mivel foglalkozik az asztrológia. Megtudtam, a csillagjegyek, házak, bolygók szerepét, hogy kell egy születési képletet kézzel szerkeszteni, melyek az elemzés fontosabb lépései. Kisebb–nagyobb energiabefektetéssel foglalkoztam az asztrológia ezen ágával.
- 1984-ben fordulópont volt életemben, ekkor kaptam Paramahamsa Hariharananda joga- és spirituális mestertől beavatást a krya-jogába. Elolvastam Paramahansa Jogananda (1893-1952.) életéről szóló könyvet. Az ott leírt tanítványi láncolatban szerepelt Lahiri Mahasaja (1828-1895.) jogamester és spirituális tanító, aki Paramahansa Jogananda gurujának is a mestere volt. Mahasaja azt tanította, hogy nem csak szerzetesként lehet spirituális életet élni. Öt gyermeke volt. Meditációban kértem, hogy legyen a spirituális, lelki tanítómesterem. Pár hét múlva megérkezett a válasz: „Elfogadlak tanítványomnak, de Te nem a krya-joga útján fogsz járni! Mást tartogat számodra életutad.” Röviddel ezután olvastam arról, hogy mesterem nagy, védikus asztrológus is volt. Ettől kezdve komolyan kezdtem el foglalkozni a védikus asztrológiával, minden elérhető könyvet felkutattam, elolvastam. Ha olyan írást találtam, ami nem volt teljesen érthető, arról meditációban megkérdeztem bölcs tanítómat, Lahiri Mahasaját és mindig érkezett/érkezik válasz. 
Közben részt vettem több védikus asztrológia tanfolyamon is. Több ezer képletet tanulmányoztam, vetettem össze a képletből megfejthető információkat a személy által, saját életéről elmondottakkal. Megdöbbenésemre a védikus asztrológia pontosan leírta a szülött életútját, személyiségjegyeit, életfeladatait, párkapcsolati hibáit stb. Megtaláltam, ez az életem feladata… Mesteremmel és lelki tanítómmal azóta is napi kapcsolatban állók, meditációim során megerősítést vagy iránymutatást kapok kérdéseimre, problémáimra.
Tanulmányaim: 
1979-1984. között a transzperszonális pszichológiát tanulmányoztam Németországban.
1984-2001. között a krya-joga spirituális útját jártam. 
1997-tól napjainkban is folyamatosan tanulmányoztam/tanulmányozom a védikus asztrológiát .
2010-2013. Integrál Akadémia, Integrál pszichológia (IP) szak, terapeuta és tanácsadó képzés
2013-2016. Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (BHF), vaisnava teológus képzés

Képletelemzési tapasztalataim:
Védikus asztrológiai gyakorlatom során több ezer képletet tanulmányoztam, elemeztem, osztottam meg tartalmát a szülöttekkel, beteljesítve ezzel kijelölt életfeladatomat, amely az emberek életútjának feltárása.
Eddig 4 országban (Magyarország, Németország, Ausztria és Románia), 2 nyelven (német és magyar) adtam asztrológiai tanácsot, segítettem át ügyfeleimet életproblémáikon. 
Képletelemzéseim során, látván a hozzám fordulók múltbeli-, jelenlegi- és jövőbeli problémáját, mindig felvetődött bennem, hogyan lehetne ezen segíteni, változtatni. Ennek feloldására alkalmazom az asztroterápiát. Ez a védikus asztrológia és egy speciális terápia kombinációja. A képletelemzésnél kialakult tiszta képből kiindulva, a megtalált gondot, elakadásokat kezeli.

Oktatás:
2012-től vezetek, különböző szintű védikus asztrológia tanfolyamokat joga-stúdiókban, BHF-n stb. Budapesten és vidéken. Tanítványaim különböző szintű világi képzés után érkeznek a tanfolyamokra, közös bennük, hogy a védikus asztrológia oktatáson saját útjukat keresik.
Családomról:
6 gyermeket neveltem/nevelek (1), 3 unokám van, házasságban élek férjemmel. 

Védikus asztrológus és integrál terapeuta vagyok.Szövegdoboz: Drámajáték az IP-n
Szövegdoboz: Előadás a BHF-n
Nyílt nap az Integrál akadémián, 2010-ben.Előadás a Bhakti Vedanta Hittudományi Főiskolán, 2015-ben.Szövegdoboz: Lelki tanítóm, 
mesterem
Lahiri Mahasya
Saródy Judit lelki tanítómestere, Lahiri Mahasaya és beavatója, Paramahansa Hariharananda.

Kulcsszavak: dikus asztrológia , indiai asztrológia, védikus asztrológus, védikus teológus, asztroterapeuta, integrál terapeuta, Saródy Judit, születési képlet elemzés, horoszkóp készítés, Jyotish, párkapcsolat analízis, spirituális tudomány, reinkarnáció, karma törvény, karma tengely, Összeillőség vizsgálat elmélete, Saródy Judit Védikus asztrológia jegyzete, Fejlődésvonal a védikus asztrológia és a bolygóhatások tükrében, Önismeret a védikus asztrológia segítségével