Szövegdoboz: Asztromeditáció
Szövegdoboz: E-mail: juditsarody@gmail.com
Mobil: 0670 397-4013
Boldog Saródy Judit.A Hold a geocentrikusan ábrázolt Naprendszerben. Szövegdoboz: “K¥pay§ bh¡taja° du¤kha°  daiva° jahy§t sam§dhin§ .“

“Ha helyesen viselkedik és nem irigy, elkerülheti a más élõlények okozta szenvedéseket, ha a meditáció transzába merül, megmenekülhet a sors okozta gyötrelmektõl....”  
 Srimad Bhagavatam, 7. ének, 15. fejezet, 23. vers
Szövegdoboz: Vezetett asztromeditáció

Alkalomszerűen kerül meghirdetésre. A helyszínt és az időpontot mindig a honlapon találhatód meg.
Bevezetés:
Életünk legfontosabb küldetése dharmánk teljesítése, ez a Transzcendens akaratára való ráhangolódást jelenti. A cél a Felső lélek akaratának kifejlesztése az életünkben. Ezt erkölcsösen, kötelességtudó módon vezetett élettel érhetjük el, miközben ellenállunk a magunkban lévő rossz késztetéseknek, úgy mint a kéjnek (káma), a mohóságnak (lobha) és a dühnek (krodha). Ehhez nyújt segítséget az asztromeditáció.
Hozzásegít az isteni akarat érvényesüléséhez, rávilágít elakadásainkra, utat mutat valós küldetésünk eléréséhez. A valós belső béke és harmónia megteremtése az egónk leépítésével történhet meg. Felvesszük a kapcsolatot a bolygók energiáival. Elakadásaink láthatóak a születési képletben. Ha a meditációban szembesülünk a különféle bolygók üzeneteivel, ezek válhatnak a problémáink gyökerévé.

Hogy zajlik a vezetett asztromeditáció?

Minden jelentkező születési képletét (születési hely, dátum óra, perc alapján) védikus asztrológia segítségével elkészítem. Egy-egy alkalommal több bolygóra is meditálhatunk. Egy bolygóra történő meditálás a meditációs kör. Minden ciklusnál felhívom a résztvevők figyelmet arra, hogy az adott bolygó a kérdéses születési képletben milyen energiákat, lehetőségeket, tennivalókat hordoz, amire a meditáció során a résztvevő koncentrálhat. Ezáltal tisztulhat önképe, ami elősegítheti a problémák későbbi sikeres feloldását. A meditáció során, a meditáció tárgyát képező bolygó energia megéléséhez szükséges módon vezetem a csoportot, miközben a háttérben a folyamatot segítő, halk zene szól. A meditációs kör után a résztvevők megosztják egymással megéléseiket, élményeiket.

Az asztromeditációs munka, amely az egyéni képletekre épül, az alábbiakra terjed ki:
(Az éppen vizsgált bolygóktól függ, hogy az alábbi feladatok közül éppen melyikkel foglalkozunk).
- Ráhangolódás a legfontosabb életfeladatodra.
- Megismerkedés bolygó(k) energetikai hatásával sorsodra (a Hold a lélek, a Nap a karakter hordozója a védikus asztrológiában, ezért e kettő hatása különösen fontos!).
- Mit kérnek Tőled a bolygók?
- A Nap és Hold energetikai hatása.
- 2 holdcsomópont és a karmatengely hatásának vizsgálata múltadra, jelenedre és jövődre. Ezt kell átdolgoznod, hogy a jövőben egy tisztább, magasabb rezgésben élhess.
- Vezetett meditációs gyakorlat karmikus feladataid felismeréséhez. Tudatosítsd, hogy miért és honnan erednek életed visszatérő problematikus pontjai.
- Életóra megfigyelése, hogy ne mulaszd el a jelen lehetőségeit!
- Társkapcsolati struktúra átdolgozása, hogy ne érjen utol többé az ismétlődő elhidegülés, szakítás.
- Kapcsolati karma feloldása, hogy békébe, harmóniába kerülj a körülötted élőkkel!

Amennyiben az asztromeditáció tanfolyami formában kerül meghirdetésre akkor alkalmanként az alábbi témákon meditálunk:

1. alkalom: Mi a legfontosabb feladatom ebben az inkarnációban. Karmatengely, Ketu, a déli Holdcsomópont, a múlt hordozója.
2. alkalom: Hol vannak karmikus elakadásaim. Szaturnusz bolygó hatása.
3. alkalom: Nap hatása. Ki vagyok én? Rálátás az apával való kapcsolatrendszerre.
4. alkalom: Hold hatása. Az indiai asztrológiában a hold a lélek hordozója, ezért ebben az asztrológiában ez a legfontosabb pozíció. Rálátás az anyával való kapcsolatrendszerre.
5. alkalom: Mars hatása. Mi az a motivál, mi az, ami az életemet mozgatja, miben tudok sikeres lenni?
6. alkalom: Vénusz hatása. Mik a vágyaim, mik azok a kielégületlen belső szikrák, amik a felszínre akarnak törni?
7. alkalom: Merkur hatása. Mi az amit földi síkon érdemes tanulnom, hogyan javíthatom kommunikációmat? Rálátás a fiatalabb testvéreimmel való kapcsolatrendszerre.
8. alkalom: Jupiter hatása. A tudás, a bölcsesség és boldogság székhelye, poziciója hozza a spirituális hozzáállást, valamint a szegénység és a gazdagság hordozója is.
9. alkalom: Rahu, az északi Holdcsomópont, a jövő megtestesítője.
10. alkalom: Nap, a 6 bolygó (Nap, Hold, Merkur, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz) és a 2 Holdcsomópont (karmatengely) összes hatásának áttekintése.
Szövegdoboz: Paramahamsa  Hariharananda 
Paramahansa Hariharananda Krya-joga mester, aki beavatta Saródy Juditot.Vezetett asztromeditáció alatt a személy saját képlete segítségével meditál a vezető irányításával.

Kulcsszavak: vezetett asztromeditáció, dharma, káma, kéj, lobha, mohóság, krodha, düh, bolygó energiák, indiai asztrológia, védikus asztrológus, védikus teológus, asztroterapeuta, integrál terapeuta, Saródy Judit, születési képlet elemzés, horoszkóp készítés, Jyotish, asztroterápia, párkapcsolat analízis, spirituális tudomány, reinkarnáció, karma törvény, karma tengely, Rahu, Ketu, belső bolygók, Nap, Hold, Jupiter, Mars, Szaturnusz, Vénusz, Merkúr, külső bolygók, Neptunusz, Uránusz, Plutó