Szövegdoboz: Születési horoszkóp
Szövegdoboz: E-mail: juditsarody@gmail.com
Mobil: 0670 397-4013
Föld, Nap és a Naprendszer többi bolygójának geocentrikus ábrázolása.Szövegdoboz: Lahiri Mahasaja
Szövegdoboz: “v§s§°si j¦r£§ni yath§ vih§ya  nav§ni g¥h£§ti naro 'par§£I tath§ ªar¦r§£i vih§ya j¦r£§ny any§ni sa°y§ti nav§ni deh¦.”
“Ahogy az ember leveti elnyûtt ruháit, s újakat ölt magára, úgy adja fel a lélek is az öreg és hasznavehetetlen testeket, hogy újakat fogadjon el helyükbe.”                     Bhagavad-gita, 2 fejezet, 22. Szövegdoboz: A védikus asztrológia 2 törvényre épül. Az egyik az újjászületés (reinkarnáció), a másik a karma (cselekedet) törvénye. Sokszor születtünk le a földre és nagy valószínűséggel még többször megtörténik ez a folyamat. Tehát az élet egy hosszú gyöngysor, amelynek egyik láncszeme a mostani inkarnáció (élet). A karma törvénye szerint jelenlegi tetteink a múltbeli cselekedeteink jó vagy rossz gyümölcse. Születéskor az égbolton található csillaglenyomat (kód) tartalmazza a múltból hozott, jelenlegi életünkben elvégzendő és a jövőbeni feladatainkat. A Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz pozíciói rávilágítanak jelen inkarnáció legfontosabb életfeladataira, megmutatják erősségeinket, gyengeségeinket. A két virtuális bolygó (karmatengely) közül a Ketu a múltat, a Rahu a jövőt képviseli. A tengely leszálló ága (Ketu) mutatja a múltat, milyen energiákkal, viselkedési mintákkal jöttünk a világba, a felszálló ága (Rahu) pedig új irányt mutat. Az égbolton éppen látható bolygóállapoton (tranzit bolygó) keresztül láthatjuk a jövőbeli lehetséges események hatását, melyek ha pozitívak rá lehet erősíteni, ha negatívak akkor lehet gyengíteni, vagy teljesen kiküszöbölni. A vimsóttári dasha (jelentése életóra) megmutatja, hogy életünk különböző szakaszaiban mely bolygó hatása alatt állunk. A Jyotish, út a fény (Isten) felé, amelyen hozott feladatainkat teljesítjük, negatív viselkedési mintáinkat javítjuk, kiküszöböljük, ezáltal juthatunk minél közelebb a Transzcendenshez, illetve kiteljesedhetünk ebben az életünkben.
Születési horoszkóp középen a Tranzitképlettel
A születési horoszkóp megmutatja honnan érkeztél és merre tartasz, rávilágít jelen inkarnációd tanulnivalóira. Életed minden területéről ad információt: életutadról, életfeladatodról, családodról, gyermeked jövőjéről, párkapcsolatodról, hivatásodról, munkádról, anyagi helyzeted alakulásáról, egészségi állapotod kilátásairól. 
Születési képlet, a tranzit térképpel. Judit Saródy védikus teológus.Mellkép a nagy védikus asztrológus mesterről.

Kulcsszavak: védikus asztrológia, indiai asztrológia, védikus asztrológus, védikus teológus, vaisnava teológus, asztroterapeuta, integrál terapeuta, Saródy Judit, születési képlet elemzés, horoszkóp készítés, Jyotish, asztroterápia, asztromeditáció, párkapcsolat analízis, spirituális tudomány, reinkarnáció, karma törvény, karma tengely, Rahu, Ketu, belső bolygók, Nap, Hold, Jupiter, Mars, Szaturnusz, Vénusz, Merkúr, külső bolygók, Neptunusz, Uránusz, Plutó, tranzit képlet, vimsóttári dása, életóra